towar il. cena [zł]
Koszyk jest pusty
razem
upust [%]
0.00
0.00

Twój koszyk
0.00 zł

Polityka prywatności

Polityka Prywatności.

 

1. Administratorem Państwa danych osobowych jest firma e-Riders Kamil Jusiński znajdująca się pod adresem Ostrówek 07-132  przy ul. Broniewskiego 29 NIP: 8241684926, Regon: 142621829, e-mail kontaktowy: sklep@e-riders.pl.
2. Dane osobowe przetwarzane będą w celu: realizacji zamówień i zwrotów, wysyłania ofert marketingowych takich jak newslettery (wymaga osobnej zgody), zarządzania kontem.
3.  Nigdy nie przekazujemy, nie sprzedajemy ani nie wymieniamy Twoich danych w celach marketingowych. Dane są przekazywane innym podmiotom wyłącznie w celu świadczenia usług. Są to na przykład: firmy kurierskie, banki, kancelarie prawne, biura księgowe.
4. Dane osobowe będą przechowywane wyłącznie przez czas potrzebny do oferowania naszych usług lub wymagany przez prawo. Po upływie tego czasu Twoje dane osobowe zostaną usunięte.
5. Posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
6. Mają Państwo prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w zakresie naruszenia prawa do ochrony danych osobowych lub innych praw przyznanych na mocy RODO.
7. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne do prawidłowego zrealizowania zamówienia.

8. Cookies (ciasteczka). Niektóre obszary serwisów należących do e-Riders.pl mogą wykorzystywać cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji. Cookies są nieszkodliwe ani dla komputera ani dla jego użytkownika i jego danych. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nieusuwanie ich z dysku.

9. Pytania i zastrzeżenia dotyczące niniejszej polityki prywatności mogą Państwo zadawać pisząc na adres: sklep@e-Riders.pl.pl

Wyszukaj w serwisie

cena minimalna cena maksymalna w dziale  
tło e-riders motocykle